Poslušajte "Propuštene šanse" Jessice Atlić McColgan!

Mlada zvijezda/ Poslušajte "Propuštene šanse" Jessice Atlić McColgan!

Mlada glazbenica Jessica Atlić McColgan (pobjednica  RTL-ovog showa „Zvijezde), izdala je svoj debitantski singl „Propuštene šanse“.

Pjesma govori o propuštenim šansama (koje smo svi nekada imali) i o trenucima nakon, kada o njima razmišljamo i promišljamo. Govori o putevima kojima, iz određenih strahova ili blokada, nikad nismo krenuli. Neostvareni snovi i ideje o njima, u takvim nas trenucima često okupiraju.

„Propuštene šanse“ je pjesma s pozitivnim stavom koja želi potaknuti na izlazak iz comfort zone, hrabrost i prihvaćanje novih puteva koji vode do potpunog samoostavrenja. Na određeni način, ovaj singl je i njezina osobna priča. 

„Dugo smo tražili pravu pjesmu s kojom ću se predstaviti. Cijeli proces stvaranja, snimanja bio je dug, zabavan i jedno sasvim novo iskustvo koje će imati posebno mjesto u mom sjećanju“, kaže Jessica o snimanju pjesme. Autor teksta i glazbe je Ivan Dečak. 

Singl „Propuštene šanse“ sniman je u MPA studiju. Glazbeni producent pjesme je Domagoj Perišić, dok je aranžer Boris Kapetan. Prateći bend na ovom singlu jeBluVinil, a u kojem će se smjeru njihova suradnja nastaviti, otkrit će vrijeme. 

„Propuštene šanse“ su dobile i svoj spot, kojemu je industrijski interijer kluba „Katran“ poslužio kao vizualna kulisa. Redatelj je Sasha Welles koji je svojom kamerom zabilježio odličnu atmosferu glazbenog susreta Jessice i BluVinila. Pogledajte!