Osvoji majicu iz filma "Mali Gangster"!

Foto: Radar

Dobitnik brojnih nagrada, obavezno ga pogledaj!

Kriminalistički film za sve generacije/ Osvoji majicu iz filma "Mali Gangster"!

Komedija oblikovana prema američkim gangsterskim filmovima obrađuje bullying u školi, ali na duhovit način!

Jedanaestogodišnji Rik stalna je meta zajedljive djece iz susjedstva, a njegov tata – koji bi, kako smatra Rik, ovom maltretiranju trebao stati na kraj – izgubljen je slučaj. Nakon što tata dobije novi posao, otac i sin sele u novi grad, a Rik to vidi kao priliku za novi početak. Novim prijateljima predstavlja se kao sin mafijaškog vođe, a svoj styling korjenito mijenja kako bi što više nalikovao sinu jednog gangstera. No, što ako se njegove laži okrenu protiv njega?
Sadržaj je to novog filma distribucije RADAR, šarmantne i zabavne komedije o odnosu oca i sina temeljene na istoimenom uspješnom romanu za djecu autorice Marjon Hoffman.

Radi se o jednom od najboljih nizozemskih obiteljskih filmova u posljednjih nekoliko godina, pobjedniku Međunarodnog filmskog festivala za djecu "KinoKino" u Zagrebu i dječjeg programa "Pulica" Pulskog filmskog festivala, te niza uglednih svjetskih filmskih festivala.
Film se prikazuje u sinkroniziranoj veriji i s hrvatskim titlovima i, iako tituliran kao dječji film, garantira zabavu za cijelu obitelj i gledatelje svih generacija.

 

Distribucija RADAR u Hrvatsku donosi izabrane europske i svjetske filmske produkcije za sve generacije. Kako bi ovi nagrađivani filmovi bili dostupni što široj publici gdje god i kad god to ona poželi, filmove odsad gledajte i na www.radar.hr

 

Pobjednik brojnih filmskih festivala, sinkronizirani nizozemski film Mali Gangster se prikazuje u Cineplexxu i nezavisnim kinima.

 

 

 

 de boskampi s 47042778 st 6 s high

 

A mi imamo za vas jednu majicu iz filma! 

Želiš li je osvojiti, odgovri na nagradno pitanje: Iz koje zemlje, poznate po odličnoj filmskog produkciji za mlade, dolazi ovaj kriminalno zabavan film?

Odgovor pošalji do 02. svibnja (utorak) na mail ok@hanzamedia.hr s naznakom «Za majicu "Mali Gangster"!», napiši zašto je baš ti želiš osvojiti i ne zaboravi svoje podatke (ime, prezime i adresu)!

___________________________________________________

Nagradna igra je završila: točan odgovor je Nizozemska, a majicu "Mali Gangster" osvojila je Marinela Petanović iz Vinkovaca!