Zagrepčanke i dečki vas pozivaju na kocert 25. svibnja!
Plešite i pjevajte!

Pleši i pjevaj!/ Zagrepčanke i dečki vas pozivaju na kocert 25. svibnja!

Aktivni, moderni, drugačiji, svestrani, zabavni, plesni zbor... možemo još puno epiteta dodati, ali najbolje da se sami uvjerite u orginalnost ovog zbora na njihovom koncertu jednostavnog naziva PLEŠI I PJEVAJ!
U godinu dana snimili su čak 30 video spotova koje možete pogledati na njihovom YouTube kanalu, a uz još podosta iznenađenja, pripremili su nam i koncert u Lisinskom 25.5. u 11h! (KD Vatroslav Lisinski, Zagreb, a ulaznice možete kupiti ovdje)

U programu ce se naći već poznate pjesme s ovogodisnjih međunarodnih festivala na kojima su djeca zbora Zagrepčanke i dečki pokupili pregršt fantastičnih nagrada: Tia Mikić i Još je ljubav tu, Lara Carić i Dvije zvjezdice, Korina Postružin i Superstar, Paola Cvitanović i Pleši, zapleši te Lea Zirdum i Dečko za dva.

S nekoliko pjesma predstaviti će se i Elena Brnić koja je briljirala u Super talentu, zadobila veliku potporu navijača i stigla sve do finala.

Zapjevat će i pjesme poznate u cijeloj regiji, poput Babaroge s fantastičnih 15 milijuna pregleda, Naprijed Hrvatska, hit pjesma- himna koja je obilježila nogometno prvenstvo!


No da Vam ne otkrijemo sve, najbolje dođite u Lisinski! Zabave neće nedostajati, a osmijeh na licu djece nahranit će svima dušu i srce!