LOODILO na kotačima!

Foto. Vipnet/Native Ad Studio

Pannonian Challenge Osijek, festival ekstremnih sportova i još ekstremnije zabave...

OMOGUĆAVA VIP/ LOODILO na kotačima!

Pannonian Challenge, najveće regionalno natjecanje u ekstremnim sportovima jednom se riječju može opisati ovako: Looodilo! Upravo je tako bilo nedavno u Osijeku gdje su svoje snage odmjerile najveće svjetske face skejtanja, BMX-anja i rolanja. Bila su tu i dva aktualna svjetska prvaka, francuski roler Roman Abrate i australski vozač BMX-a Logan Martin, koji su i sada u svojim kategorijama bili najbolji, a najbolji među skejterima bio je Brazilac Lucas Alves. 

Osim sportskih vratolomija, bilo je tu i koncerata i partyja, a brojne zabavne sadržaje priredio je i Vipnet kao generalni sponzor festivala. Bilo je tu nagradnih kvizova, održano je natjecanje na skejtu “Nema da nema dalje”, posjetitelji su mogli isprobati virtualnu stvarnost u partnerstvu sa Sonyjem, te simulator vožnje drona. Najveća poslastica od svih bila je utrka pravim dronovima!


BMX faca Marin Ranteš: Medalja oko vrata!

rantes12

Naš najbolji vozač BMX-a, kojeg od milja svi zovu Ranta, na ovogodišnjem je Pannonianu vozio spektakularno. Već je u kvalifikacijama oduševio publiku brojnim trikovima koje je nizao jednog za drugim, a u finalnoj je vožnji sve dodatno začinio s još više fora na svom dvokotačnom ljubimcu! Sa samo četiri poena zaostatka našao se na drugom mjestu, odmah iza svjetskog BMX prvaka Logana Martina. Tko god se želi okušati u BMX trikovima ili usavršiti svoje BMX vještine, poslušajte Rantine stručne savjete...

Top 5 savjeta za bmx-ere:

*Gledaj profiće!
Nažalost, ne postoje škole ili treneri za ovaj sport. Godinama sam gledao videe profesionalnih vozača i pokušavao shvatiti kako se koji trik izvodi. Kasnije se spajaju dva, tri, četiri trika u jedan i nastaju razne kombinacije. Nije lako, ali može se!
*Budi uporan!
Da bi napredovao, moraš kontinuirano trenirati. Nije dovoljna samo vožnja, treba raditi i na kondiciji, snazi i eksplozivnosti. Osim vježbanja u skate parku, potreban je i rad u teretani.
*Mijenjaj parkove!
Svaki skate park je drugačiji, s drugačijim elementima. Kako bi se vozač lakše prilagodio novom parku, poželjno je voziti čim više različitih parkova, kako bi ta prilagodba trajala čim kraće.
*Pobijedi strah!
Osim fizičke spremnosti, od iznimne važnosti je i psihička stabilnost. Treba naučiti kontrolirati strah od padova i od neuspjeha. Neki vozači odlaze kod sportskih psihologa, drugi slušaju muziku... Ja uzbuđenje osjećam do trenutka kad krene vožnja, a nakon signala za početak, postojimo samo bajk, ja i park.
*Uživaj do cilja!
Živim u gradu u kojem nema skate parka, ali sam ipak uspio ostvariti svoj cilj i postati profesionalni vozač. Za mene vrijedi pravilo: odredi cilj, nađi put i posveti se ostvarenju svog sna. I ne zaboravi uživati na tom putu...

Vip vatrice: Snapchat ambasadori u akciji!

vipvatrice

Iz svih dijelova Hrvatske odabrano je pet mladih kreativaca, Snapchat influencera koji su na svojim profilima izvještavali o svemu što se događa na Pannonian Challengeu. Budući da su imali ekskluzivan pristup backstageu, press tribinama i svim natjecateljima, Vip vatrice su do svih informacija dolazile prve. Naravno, sve su odmah proslijeđivale svojim Snapchat frendovima. Najveća je fora bila to što im je Vip omogućio korištenje posebnih Snapchat naočala koje snimaju video iz perspektive ljudskoga oka i taj sadržaj objavljuju direktno na Snapchat.

Jedna od Vatrica bila je i Ivana Dobrovoljec. Evo što nam je sve ispričala...

ivanadobrovoljec

?Kako si odabrana za Vip Vatricu?
Bio je natječaj u sklopu kojeg smo trebali slati snapove na temu “Zašto baš ja želim na Pannonian Challenge”. Ja sam se snimila kako sama izvodim svoj challenge, neke cross fit vježbice. I budući da sam u videu pokazala da sam ispunila svoj challenge, smatrala sam da baš ja trebam ići na Pannonian. I upalilo je.

?Kakve si snapove objavljivala s Pannoniana?
Pa stvarno je bilo svega zanimljivog. Najviše sam objavljiivala te lude skokove BMX-era i skejtera, ludu atmosferu, dijelove koncerata...Ostale vatrice i ja stvarno smo zatrpali sve društvene mreže.

?Što će ti ostati u najboljem sjećanju s Pannoniana?
Najviše super druženje i ekipa. Svi smo se super zbližili, imali smo priliku biti na svim najvažnijim mjestima, a natjecanje je bilo baš zanimljivo. Još mi je bio i rođendan pa sam ga i proslavila tamo...

?Reci nam neki trik kako postati Snapchat influencer?
Nema posebnog trika. Moraš biti zanimljiv. Ali ne na silu, već onako opušteno i prirodno, a opet po nečemu posebno. Ljudi vole gledati sve što ih opušta i zabavlja.


Loodilo tarifa: Nema da nema megabajta! Ovog ljeta sigurno ti se neće dogoditi da ti u ključnom trenutku iscuri internet pa da ne možeš slati snapove svojoj ekipi. U tome će ti pomoći VIPME LOODILO TARIFA, tvoj najcool saveznik ovih praznika. Aktiviraj Loodilo tarifu, Zgrabi 4 GB interneta i uživaj u ukupno 500 min/SMS-ova za samo 60 kn/mj! Gigabajte ne moraš potrošiti sam: podijeli ih s prijateljima! Za svaku nadoplatu dobivaš deset puta više megabajta za surfanje!


native novi logojpgmali

Prilog je napravljen u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Vipneta, u skladu s najvišim profesionalnim standardima OK!-a