Lara Carić predstavlja pjesmu "Izvrsna", pogledaj najavu!
Lara je članica zbora "Zagrepčanke i dečki"

Mlada zvijezda/ Lara Carić predstavlja pjesmu "Izvrsna", pogledaj najavu!

Dječji plesni zbor "Zagrepčanke i dečki “ neprofitabilna je udruga usmjerena pjevanju, plesu i odgajanju djece  i to više od 20 godina!

Trenutno pripremaju projekt pod nazivom “NASILJE NIJE HRABROST” čiji je nositelj pjesma upravo pod ovim nazivom, a njihov zadnji njihov spot “Naprijed Hrvatska”ima preko milijun pregleda.

Jedna od članica zbora je i talentirana Lara Carić (10 god.) a u zboru je od svoje treće godine! 

Kroz svojih 7 godina u zboru kao solist, Lara je sudjelovala na mnogim humanitarnim nastupima, a nedavno je snimila i spot za pjesmu “Izvrsna” za koju je osvojila visoko drugo mjesto na prvom dječjem međunarodnom festivalu “Zagifest” u Zagrebu .

Pjesma “Izvrsna” je autobiografska i govori o svom Larinom napornom dugogodišnjem svakodnevnom radu i uspjesima koji je takav rad na kraju donio. Lara je državna prvakinja iz suvremenog plesa, osvajačica je pregršt medalja iz ritmičke gimnastike u Hrvatskoj i inozemstvu, osvajala je mnoga natjecanja u Jazz danceu.... uz sve ovo, Lara paralelno pohađa dvije Osnovne skole i odlična je učenica a ove 2018. godine nagrađena je i “Oskarom znanja” hrvatske agencije za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

Lara će, po prvi puta u Hrvatskoj, predstaviti glazbeni video spot za pjesmu "Izvrsna", čija će promocija biti u kinu “Cinestar Imax” u Avenue Mallu, Zagreb, 22.9.2018.u 11 sati. na velikom platnu.

 larac1

 

 

Pogledaj najavu za "Izvrsnu"!