Jedan za tatu i jedan za Marka. Happy Meal koji nisam htio podijeliti sa svojim sinom

Profimedia, Everett

ZAJEDNIČKA SPIDER-MAN AVANTURA/ Jedan za tatu i jedan za Marka. Happy Meal koji nisam htio podijeliti sa svojim sinom

Priznajem, jedan sam od onih očeva koji s velikim oduševljenjem svoje dijete vode u kino i upoznaje ih sa super junacima još od najranije dobi. Ali, moram također priznati kako je to rezultat onoga kako sam i ja bio odgajan, pa je logično da to prenosim s koljena na koljeno.

Sjećam se da mi je kao klincu tata s oduševljenjem kupovao Spider-Man stripove koje smo zatim zajedno čitali i uživali, a oduševljenje kada su krenuli crtići na telki sa Spideyjem u glavnoj ulozi je bilo neopisivo.

Da, gospodin Čovjek Pauk i ja imamo dugu i lijepu povijest i stoga je sasvim logično da svoju ljubav prenesem i na Marka. Pogledao je već sve filmove, također zajedno čitamo stripove, a moje oduševljenje kada sam čuo da dolazi sasvim nova animirana verzija Spider-Mana je bilo jednako veliko i kod Marka.

Krenuli smo u zajedničko istraživanje što nam ova animirana avantura donosi i zatim smo otkrili još jednu čaroliju – mogućnost sakupljanja igračaka u Happy Mealu! S obzirom na to da Markovu spavaću sobu krase brojni posteri, sat i figurice s likom Spider-mana, a i moj auto je stanište ovom super junaku, znali smo da je vrijeme za odlazak u McDonald's.

Inače uvijek naručimo jedan Happy Meal, mali se oduševi igračkom, ja pojedem krumpiriće, ali ovoga puta se situacija malo drugačije odigrala. Naime, koliko god trebao biti odrastao i zreo, jednostavno sam si poželio vlastitu igračku. Da, odrasli čovjek od 36 godina je odlučio kupiti zasebni Happy Meal kako bi krenuo u skupljanje malih Spideyja. Marko se objeručke složio i dok je tamanio svoj Cheeseburger, ja srkao Colu, s oduševljenjem smo nabacili borbu između Letećeg Spider-Hama i Bacača diska Milesa Moralesa.

Dobro je sve, još ćemo skupa morati tri puta na klopu kako bi upotpunili kolekciju i uživali u igri. Divno je ostati dijete u duši, zar ne?