Javlja im super vijest o Viber Stickerima!
Koji je tvoj najdraži Lino sticker?

Lino piše klincima/ Javlja im super vijest o Viber Stickerima!

U posjedu smo ekskluzivnog materijala, pisma koje je Lino uputio klincima. Brzo kliknite i prvi doznajte što im je Lino napisao.   

 

Dragi moji, 

 

škola je super! Znam da vam se ponekad čini kako vam uzima vrijeme koje ste planirali provesti zabavljajući se, ali znam i da jedva čekate opet vidjeti sve svoje frendove i pričati s njima kako su proveli ljeto. Ako krećete u novu školu… eh, nemate pojma kako će vam biti dobro! Upoznat ćete brdo novih frendova, malo sam čak i ljubomoran koliko! 

 

Poslije škole, naravno, treba se zabavljati. Znam da zato imate Viber i da ga rado koristite za slanje poruka. Da bi vam to bilo još zabavnije, a okupljanje još brže, pripremio sam vam više od 20 zabavnih Lino Viber stickera za svaku priliku i poruku!

 

Brzo kliknite ovdje i preuzmite ih na svoj mobitel.

 

Kladim se da već znam koji će vam biti najdraži Lino Viber sticker! Čim preuzmete stickere, bit će vam jasno o čemu pričam!

 

P.S. Pomozite mami i tati da preuzmu svoje Lino Viber stickere. Vi se malo bolje kužite u mobitele i Viber od njih, ali ih je to možda sram priznati. Skinite im Lino Viber stickere na mobitel i poručite da ih šalju do mile volje:)

 

Vaš Lino