Između magije i YouTubea!

Foto: Instagram

Monika Marić/ Između magije i YouTubea!

Mr. Mončina je zahvaljujući dečku otkrila YT svijet, prankove… te nakon što je otvorila vlastiti kanal, očarala je više od 80.000 vjernih pratitelja… O njoj morate znati ovo!

@Mr. Mončina
Broj pretplatnika: 81.000
Broj pregleda: 5 143 589

Tko je Mr. Mončina?

*Zovem se Monika Marić i rođena sam 1997. u Virovitici. Nisam zahtjevna i treba mi samo jako malo pažnje da budem sretna. Ne volim licemjerje i nepoštovanje, a volim duhovite ljude koji su uvijek spremni za zezanciju. Kad ne snimam za svoj YT kanal, radim kao asistentica svome dečku Leonu koji je bolje poznat kao Magic Leon. Osim YT-a, obožavam uređivati i gelirati nokte, i bilo bi baš super kad bih jednoga dana mogla otvoriti svoj salon. Cure koje bi radile u mojem salonu imale bi najbolju šeficu na svijetu!

Prvi koraci

* Svoju YT karijeru sam počela zahvaljujući svome dečku Leonu. Prvo sam snimala njega za njegov kanal i tako stekla super iskustvo i znanje o snimanju videa, kako se ponašati pred kamerama… A kako sam imala ozbiljnih problema sa samopouzdanjem, trebale su mi dvije godine da se konačno odlučim na otvaranje vlastita kanala. Pažljivo sam osmislila koncept, razradila početne ideje i na kraju uspjela! Prvi sam video snimila 28. 2. 2014.

Pogledajte kakav izvrstan prank je smisala Monika i kako je totalno zeznula svojeg dečka!