Dođi 1. lipnja, i zabavi se uz sport!
I zabava i sport...

Košarski klub Bosco te poziva/ Dođi 1. lipnja, i zabavi se uz sport!

Košarkaški klub „Bosco“ – Zagreb, klub je s dugogodišnjom tradicijom okupljanja velikog broja djece i mladih kako bi se, u pozitivnom okruženju, baveći se sportom, zadovoljili odgojni, edukativni i zdravstveni aspekti njihova života!

Ove godine nastavljaju s tradicijom te organiziraju 3. DON BOSCO KUP – sportsko natjecanje u odbojci i košarci za najmlađe članove salezijanske mladeži i naše prijatelje s humanitarnim karakterom. Ideja događanja je druženje naših članova, njihovih obitelji, te cijelog naselja kao zajednice uz sportski i zabavni program. Natjecanja su organizirana u 2 sportske discipline košarci i odbojci i okupiti ćemo 20 ekipa igrača i igračica u dobi od 8 do 11 godina. Osim službenog dijela natjecanja osmislili smo i razne sportske igre za sve posjetitelje.

No, cijelo dogđaanje ima i humanitarni karakter budući će prikupljena sredstva biti donirana Udruzi Veliko srce malom srcu. Udruga Veliko srce malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. 


Ova super manifestacija održati će se u subotu, 1.6.2019. godine na vanjskim igralištima Osnovne škole Trnsko u Zagrebu. U sportskom dijelu natjecati će se 20 ekipa, odnosno 200 natjecatelja, koji će naravno doći u pratnji svojih obitelji. Sportski dio trajati će od 9:00-14:00 sati. Potom će uslijediti zabavni dio programa koji će voditi Josipa Rupić, a zabavljati će nas Bojan Jambrošić i Plesni zbor Zagrepčanke i dečki sve do 16:00 sati.

Pozivamo sve koji žele provesti lijep dan uz sport i zabavu da nam se pridruže!