Dodatnih 20% popusta na Sport Vision webu

Foto: Sport Vision

Počasti se i ti!

Vatreni popust/ Dodatnih 20% popusta na Sport Vision webu

Ponosni smo na uspjeh naših nogometaša. Ostvarili su nešto posebno i zahvalni smo im na tome. Vjerujemo da će euforija oko ovog velikog uspjeha trajati danima, a tako i treba biti. Čak i ako ne pratite nogomet, teško je ostati ravnodušan na emocije koje se događaju kada svjedočite ostvarivanju nečijeg sna.

Pronađi Sport Vision štit za dodatnih 20% popusta

Sport Vision je euforiju odlučiti pratiti popustima! Sve do nedjelje 22.7. u ponoć, samo na Sport Vision web shopu uz kod #vatreni ostvarujete dodatnih 20% popusta na više od 5.000 modela na ovoj listi. Svaki model na koji možete iskoristiti popust na sebi ima Sport Vision štit.

sportvision slika

 

Popust vrijedi samo na Sport Vision webshopu, a možete ostvariti 20% popusta na pune cijene, ali i dodatnih 20% na ono što je već sniženo i do 50%.

Kako do dodatnih 20% popusta?

Akciju mogu iskoristiti svi koji su registrirani korisnici na Sport Vision web shopu. Ako niste jedan od njih, registrirati se možete ovdje, a ako jeste potrebno se samo prijaviti u svoj račun. Zatim izabrati modele s ove liste i popust se u košarici obračunava uz automatski kod #vatreni.

 

sportvision slika1

 

Sport Vision je pripremio još nešto!

Osim super akcije u kojoj cijeli ovaj tjedan možete ostvariti super uštede, na Sport Vision Facebook stranici čeka vas i nagradni natječaj.

Sigurni smo da ćete kao i mi, dugo pamtiti gdje ste bili u trenu kada smo osvojili srebro na svjetskom prvenstvu. Pokažite kako ste proslavili ovaj uspjeh koji će se pamtiti generacijama. Uključite se i osvojite poklon paket u kojem se nalazi Umbro navijačka majica i Umbro nogometna lopta!

 

sportvision slika2