Cure u akciji!
Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine...

Girl power u kinima od 8.11.!/ Cure u akciji!

Od četvrtka 8.11. u kinima možeš pogledati film «Što nas ne ubije», pravi gril power film u kojem glavna junakinja Lisbeth Salander osvećuje sve žene koju su na neki način žrtve muškaraca! Film je ekranizacija zadnje (četvrte) knjige istoimenog naziva koja je nastavak Millennium serijala (Muškarci koji mrze žene, Djevojka koja se igrala vatrom i Kule u zraku). Posljednja filmska ekranizacija bio je film Davida Finchera Muškarci koji mrze žene iz 2011. godine koji je ostvario uspjeh i kod publike i kod kritike te osvojio i nagradu Oscar. 

U filmu Što nas ne ubije pratimo Lisbeth Salander koja spašava nedužne žene od nasilnih muškaraca i ispravlja nepravdu. Ali ispostavlja se da je u svojim spasilačkim pohodima zaboravila spasiti jednu jako bitnu osobu – svoju vlastitu sestru. No stvari nisu onakve kakvima se čine...

U otkrivanju istine pomaže joj novinar Mikael Blomkvist pri čemu njih dvoje upadnu u mrežu špijuna, cyber-kriminalaca i korumpiranih vladinih dužnosnika. Strah, napetost i nove prijetnje s kojima se suočavaju primorat će beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakericu na opasnu igru... Ovu kino poslasticu nipošto ne smiješ propustiti!

 

 

 

sto nas ne ubije plakatCRO