Čarolija francuskih mirisa u samom središtu Zagreba!

Le Petit Marseillais/ Čarolija francuskih mirisa u samom središtu Zagreba!

Upravo sa željom da posjetiteljima donese dašak francuskog šarma inspiriranog u potpunosti autentičnim provansalskim domom, Le Petit Marseillais oživio je jedinstveni provansalski vrt i u City Center One West doveo pregršt mirisa i zvukova zavodljive francuske pokrajine Provanse!

Pjevačica i voditeljica Ida Prester upoznala je brojne građane s jedinstvenim mirisima i teksturama proizvoda za njegu, a ovu malu provansalsku oazu savršenu za revitalizaciju duha i tijela posjetili su i Renata Sopek, Kristijan Ugrina i mnogi drugi.

Osim odmaka od užurbane svakodnevnice i putovanja u mirisna prostranstva francuske Provanse, u ovom malom francuskom vrtu posjetitelji su upoznati s mirisima i osobitostima jedinstvenih, renomiranih Le Petit Marseillais proizvoda za njegu, nastalih u mirisnoj tvornici prema tradicionalnoj mediteranskoj recepturi koja se sastoji isključivo od visokokvalitetnih i vrlo učinkovitih sastojaka s juga Francuske.

 

 

Posjetitelji su uživali u mirisima i proizvodima...

Mali vrtovi 2

 

 

O Le Petit Marseillais -u...

Le Petit Marseillais potječe iz Provanse, juga Francuske, gdje tradicija proizvodnje sapuna datira iz 19. stoljeća. Prvi proizvod iz linije bio je kockasti sapun koji ubrzo postaje simbol brenda, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i sastavu koji je sadržavao 72% maslinovog ulja. 1996. godine Le Petit Marseillais® proglašen je "Brendom stoljeća" po BVA istraživanju, a 2001. godine postaje tržišni lider u Francuskoj u kategoriji proizvoda za njegu tijela. Le Petit Marseillais proizvodi danas su dostupni u Europi.

Le Petit Marseillais je svoju, već bogatu ponudu proizvoda za njegu tijela, ovoga ljeta obogatio trima novim mirisnim poslasticama prožetima zavodljivim i aromatičnim notama francuske Provanse. Riječ je o kremastom gelu za tuširanje od karite maslaca i akacije, balzamu za tuširanje od arganovog maslaca, pčelinjeg voska i ulja ružinih latica te gelu za tuširanju od mediteranskih algi i morskih minerala.