Pokaži kako se osjećaš uz pomoć Libresse kutijica!

Foto: Libresse

Izaberi svoju!

Oni dani u mjesecu?/ Pokaži kako se osjećaš uz pomoć Libresse kutijica!

Tužna si, razdražljiva, ovo ti je već treća čokolada danas? Ne brini, Libresse misli na tebe i pripremio ti je iznenađenje!

Znaš i sama: iskreno pokazati svoje osjećaje nije nimalo lako i zahtijeva posebnu odvažnost. Pogotovo onih dana u mjesecu. Zato je tu Libresse kolekcija preslatkih limenih kutijica koja će svim ženama poslužiti kao inspiracija da ne zadržavaju svoje osjećaje te budu svoje i iskrene. Tek onda do izražaja dolazi njihova unutarnja ljepota i snaga!

Nova limited edition kolekcija Libresse sastoji se od 5 različitih preslatkih kutijica neodoljivog dizajna i privlačnih kolorita. Kutijice na duhovit način pozivaju sve žene i djevojke da izraze kako se uistinu osjećaju tijekom PMS-a, bez obzira jesu li plačljive, gladne, neodlučne ili ljutite, ili možda imaju neodoljivu želju za shoppingom. Kutijice dolaze na pakiranjima odabranih Libresse proizvoda i vrlo su praktične za diskretno nošenje i odlaganje Libresse uložaka.

Sakupi sve inspirativne kutijice iz Libresse limited edition kolekcije, prestani se sputavati, budi odvažna i pokaži kako se uistinu osjećaš!