Da zvijezde idu zajedno u školu, kako bi to izgledalo?

Foto: Instagram

Slažete li se s takvom školom?

Tko je problematičan, a tko faca?/ Da zvijezde idu zajedno u školu, kako bi to izgledalo?

Sigurno ste zamišljali kako bi bilo ići u školu s nekom slavnom zvijezdom, no E! Online je napravio nešto jako zanimljivo: zamislili su kako bi izgledala srednja škola koju bi pohađale mlade zvijezde, tj. tko bi se s kime družio, koje aktivnosti bi ih zanimale...

A to su zamislili ovako: novija lica, poput Camerona Dallasa ili Maddie Ziegler, držali bi se zajedno, a glavne face, npr. predsjednici razreda, ili oni koje se bore za prava učenika bili bi Emma Watson, Rowan Blanchard i Chloe Moretz koje se za prava bore i u stvarnom životu.

 

Hollywood Cafeteria

 Foto: E!Online

 

Glavni sportaši bili bi Nick Jonas, Zac Efron i Liam Hemsworth, a članovi dramske sekcije ili glumačke grupe bili bi vjerojatno Ariana Grande, Camila Cabello, Harry Stryles i Hailee Steinfeld. Umjetničke grupe predvodile bi Miley Cyrus, Lorde, Kristen Stewart i The Weeknd. Oni bi vjerojatno pokrenuli i školske novine i organizirali razne umjetničke izložbe.

Taylor Swift bila bi vođa grupe popularnih i najviđenijih cura u školi, a dio te grupe bile bi i Selena Gomez, Paris Jackson i Gigi Hadid. Kendall i Kylie Jenner bile bi školske trendseterice (i Zendaya s njima), a tu je i školski band: Niall Horan, Demi Lovato, Joe Jonas, Shawn Mendes i Ed Sheeran.

Na kraju, E! Online smatra da bi Justin Bieber i Bella Thorne bili oni problematični, pa bi ih to spojilo!

Što vi mislite? Jesu li pogodili?

 

Izvor: E!Online