Back To School s novim zakon iznenađenjem!

Foto: Vip

Odaberi Zakon tarifu i ulovi još megabajta!

Vip Zakon! tarifa/ Back To School s novim zakon iznenađenjem!

Misliš da samo ljeto može biti nezaboravno? Jesen će biti totalno zakon!

Na samu pomisao da je stigao početak nove školske godine hvata te grč u želucu, a pomisao na lude ljetne zabave s frendovima na moru čine se tako daleke? Ove godine povratak u školske klupe može biti totalno zakon. Da, dobro si pročitao, totalno zakon!

Pokaži svojim novim/starim frendovima fotke svog najboljeg ljeta u životu ili kolekciju Pokemona koji si prikupio na vodičkoj plaži ili na zagrebačkom Jarunu. Zajedno zumirajte fotke omiljenog ljetnog profila na Instagramu, s kojeg ti nije promaknula niti jedna slika ovog ljeta, a sve to zahvaljujući Vip Zakon! tarifi koja ti je ovog ljeta osigurala dovoljno megabajta za surfanje u hladovini omiljenog ljetnog beach bara, a sada te to isto, i više, čeka i za surfanje po školskim hodnicima.

Kako bi povratak u školske klupe bio totalno zakon, Vipnet ti omogućuje dodatnih 1500 megabajta koje možeš trošiti kako te volja. S hrpom dodatnih megabajta, u Zakon! tarifi koja sada sadrži ukupno 3000 MB i 1500 min i SMS-ova, a bez obzira na to jeste li ti i frend u istoj mreži, čavrljati i tipkati možeš jednako prema svim mrežama. Za samo 50kn/mj., također možeš uloviti zanimljive selfieje sa svojim starim školskim društvom i instant ih shareati na Snapchatu, Instagramu ili Facebooku.

 

Sve što trebaš napraviti je poslati poruku sadržaja ZAKON na 13106 i aktivirati Zakon! tarifu. Nepotrošene megabajte, kao i minute i SMS poruke, iz jednog mjeseca nesmetano prebacuješ u sljedeći!

A za još bezbrižnije uživanje u megabajtima, tu su i dva super mobitela za tebe: Samsung Galaxy J3 po cijeni od 1.199 kuna, s uključenih čak 1.119 kuna na računu i Lenovo C za samo 799 kuna, s uključenih svih 799 kuna na računu. Uz njih ti ove jeseni, Vipnet daje na dar i prijenosnu bateriju, kako se ne bi dogodilo da na putu od škole do kuće ostaneš praznog mobitela.

 

 Sretan ti povratak u školu, ali i sretan ti lov uz Vip Zakon! tarifu!

 

vip logo1