Želiš naučiti kuhati? Onda je ovo prava stvar za tebe!

Foto: Korina Keti Zlatec

A sad, svi u kuhinju!

"Vodič po kuhinji"/ Želiš naučiti kuhati? Onda je ovo prava stvar za tebe!

Mljac, mljac... Ma znaš ono kad mama nešto super skuha pa ti zadovoljno mljackaš za stolom i razmišljaš kako ćeš i ti jednoga dana biti majstorica u kuhinji?

Samo, kad bi bar mama bila tako dobra pa za sve to što tako fino skuha odmah i zapiše recept da se ti ne moraš mučiti!
E, pa jedna je mama zaista bila tako dobra i napravila je baš to: Korina Keti Zlatec napisala je knjigu recepata za svoju kćer! Kuharica "100po100 autentičan Vodič po kuhinji za moju kćer" super je praktična za sve cure (a i dečke!) koji se još s loncima i tavama ne snalaze najbolje, ali imaju volju naučiti kuhati!

A unutra ćeš naći sve, od doručka do priloga, glavnih jela, večer, slatkoga, fine papice za goste... Od američkih palačinki, do vještičje zelene juhe, brzih toplih sendviča, pilećih pohanaca, lazanja, mesnih štruca... Ma joj, mi smo već ogladnili!

I to nije sve: u pripremi su i kulinarske radionice baš za djecu i mlade, i mi ih jedva čekamo!!! A dotad, svi u kuhinju!

 

Ovo su samo neka od fantastičnih, a opet jednostavnih recepata...

fotkica

 

sarma

 

senvici

 

 

Ukoliko voliš kuhati, isprobavati nove recepte ili vidiš kuhanje kao svoju buduću profesiju... ovu super kuharicu možeš osvojiti i u novom OK!-u (br. 326, izdanje za ožujak)!