8 Instagram selfieja koje svaka cura ima...

Foto: Instagram

Zendaya ih je isprobala sve!

Imaš li ih i ti?/ 8 Instagram selfieja koje svaka cura ima...

Svi smo na svoje profile stavili barem jedan selfie. Zvijezde ih također vole, a mi vam predstavljamo kraljice ovakvih fotki i njihove omiljene poze. Ako voliš selfije, probaj neke od ovih, i "ukrasi" svoj profil!

 

1.Duck Face

Najpoznatija poza/selfie. Definitivno selfie br. 1, i nema te ljubiteljice selfieja koja ga nije napravila. Imaš ga i ti, ma barem jedan, je li tako?  Poruka mu je „trudim se izgledati sexy", no treba se pripaziti da od slatkice zaista ne ispadne - patkica... Malo vježbe može tu pomoći.

Omiljeni selfie mlade Zendaye...

zenda55

 

 

2. Fish Gape

Ili tzv. riblji zijev. Trenutno i popularniji od duck facea. Selfie s blago nagnutom glavom i pozom, zapravo je omiljena poza s raznih snimanja i iz časopisa. Ovo je trenutno najdraži selfie zvijezda, njihovi profili puni su ih!

Selena Gomez ovaj tip selfieja obožava!

sghi

 

 

3. Kiss me

Ova je poza bila prva, vjerojatno prije apsolutno svih fotkanja i selfieja, tako su izgledali prvi portreti... Ovakav bi, kažu znalci, selfie trebala imati svaka cura koja drži do svog profila. Poza kojom se pokazuje zavodljivost, ističu crte lica, a i izgleda se - mršavije.

Kendall Jenner je obožava...

jennerica

 

 

 4. Podignuta obrva

Najdraži selfie Kylie Jenner. Istaknute su obrve, besprijekorno napravljene, i oči... Usta su lagano otvorena. Izgleda se jako ozbiljno, no zapravo simpa.

kliej

 

 

 

5. Model pout

Hm, nešto poput laganog durenja. Ovo je selfie idealan za simpu, dečka, nešto između duck facea i poljupca. Stavlja usne u prvi plan.  Misteriozno, no opet pristupačno. Idealan selfie za simpu.

Keke Palmer savršen je primjer slatkog "durenja"...

54

 

 

6. Smize

Poluosmijeh, no oči su u prvom planu. Doslovno ga je izmislila Demi Lovato, njen Instagramn profil ih je prepun. Demi Lovato obožava ovaj selfi! "Izgledam sexy, no uopće se ne trudim", nešto u tom stilu. Ovo je lijep selfie...

Demi najčešće radi ovakve selfieje...

63

 

 

7.Squinch

Ovaj selfie naglašava oči. Sve je - u očima! Lagano ih zaklopi, tj. lagano zažmiri, kao da gledaš u sunce, fotkaj se iz drugog kuta i to je to. Dobila si željeni izgled!

Hallee Steinfeld  ga radi najbolje!

 74

 

 

8. Sparrow Face

Ovo je kombinacija svih zavodničkih selfija. Oči su širom otvorene, usta blago (kao da će te upravo netko nahraniti), glava lagano nakrivljena.... Idealno!

Bella Thorne majstorica je za Sparrow Face...

83