Taylor, Selena ili sestre Jenner: koja ti je najljepša?

Foto: Instagram

Moda u doba tehnologije: koja je "pogodila" temu?

Raskoš na Met Gali 2016./ Taylor, Selena ili sestre Jenner: koja ti je najljepša?

Jučer je održana Met Gala 2016, slavni modni događaj, na temu Manus x Mashina: Moda u doba tehnologije, a neke zvijezde su se zaista potrudile pogoditi temu! Pa je tako bilo puno srebrnih kreacija, ili npr. kreacija "robota" (poput Zayna Malika i njegove djevojke Gigi Hadid), no bilo je i promašaja, ali i onih koji su došli samo pokazati dizajnerske raskošne haljine.

Mi smo, naravno, odabrali četiri mlade i slavne zvijezde koje su zaista zablistale na događaju. Pohvale su dobile sestre Jenner, Taylor Swift, ali i Selena Gomez, čija je "jednostavna" kombinacija većini modnih kritičara bila pun pogodak!

Što ti kažeš, koja je po tebi, najljepša? Koja je pogodila temu "Moda u doba tehnologije" i odjenula se za peticu? Taylor, Selena ili sestre Jenner?

 

 

1. Taylor Swift u srebrnoj kreaciji, sandalama s remenčićima i vrtoglavom potpeticom, izgledala je "žešće" nego ikad dosad...

wsws

 

 

2. Selena Gomez, u kožnom grudnjaku i točkastoj haljini: ne znamo točno što je "tehnološki" u njenoj haljini (osim možda sitnih srebrnih točkica), no preslatko je!

selica231

 

 

3. Kylie Jenner u srebrnoj, dugačkoj haljini, s kratkim bobom (vjerojatno perika), po nekima elegentna, a nekima poput velikog srebrnog lustera...

kyliewe

 

 

4. Kendall Jenner: u dugačkoj haljini, od "trakica", koja je savršeno otkrila njeno vitko tijelo...

kendallll

 

 

A što kažeš na Zayna Malika kao robota i Gigi Hadid?

gigiza