Taylor, Selena, Ariana ili Demi: koja je tvoj favorit?

Foto: Instagram

One su dobile čistu peticu za stil...

Modne kraljice Grammyja 2016./ Taylor, Selena, Ariana ili Demi: koja je tvoj favorit?

Crveni tepih Grammyja 2016. pokazao je dame u najboljem svjetlu! No ove četiri mlade zvijezde, Taylor, Selena, Ariana i Demi proglašene su kraljicama stila te večeri i modni znalci dali su im čistu peticu.

Mi se nismo mogli odlučiti koja je najbolja, pa te pitamo, kojoj bi ti dala nagradu za stil? Preslatkoj Taylor, elegantnoj Seleni, zavodljivoj Ariani ili samozatajnoj Demi? 

 

1. Taylor Swift neki su modni kritičari proglasili najbolje odjevenom damom Grammyja! Taylor je odjenula top koraljne boje i dugačku, rozu suknju s prorezom, te istakla duge i vitke noge... Sve je upotpunila ogrlicom, šljokičavim lakom, te sandalama s visokom petom. Usne je naglasila već svojim standardnim potpisom - crvenim ružem. A jesmo li spomenuli njen novi bob?

Preslatko!

taysw

taylosw4

 

2. Selena Gomez svaki puta oduševi na crvenom tepihu, no sad je sve ostavila bez daha dugačkom, plavom blještavom haljinom, dubokog dekoltea i prorezima sa svake strane. Elegantno i prekrasno! No, ukoliko ste pomislili da je haljina možda malčice dosadna, pogledajte remenčiće na leđima! Inače, Selena i Taylor pojavile su se na crvenom tepihu zajedno, i svi su - zanijemili...

 

Iznenađenje je - na leđima...

selgom6selg5

 

3. Ariana Grande na crvenom tepihu voli odjenuti haljinice jarkih boja, a na Grammyju je plijenila je pažnju jarko crvenom, dugačkom haljinom. I pokazala da je "stvar u detaljima": sjajne naušnice i narukvica te clutch torbica. I naravno, Arianin poni-rep. Veselo i zavodljivo!

Hot, hot, hot!

arianag4

 

ariana333

 

4. Predivna i samozatajna Demi Lovato! Prvi puta je na crvenom tepihu Grammyja i već je uvrštena u najbolje! Možda se i čini da je išla "na sigurno": crna klasika, elegantne crne štikle, no klasiku je savršeno upotpunio upečatljiv nakit. Crni lančić s ringovima, veliki prstenovi i crni lak... Čista petica!

Glamourozan nakit je u prvom planu...

demica