Snovi se ostvaruju!

foto: Hanza Media

Naša pobjednica Ivona Tadić sa svojom kreacijom koju nosi manekenka Vanja Đurić

Kreacija godine OK! & ELFS/ Snovi se ostvaruju!

Na našem natječaju "Budi modni kreator godine!", koji organiziramo u suradnji s modnim studiom ELFS, titulu pobjednice za 2017. godinu ponijela je naša 8-godišnja čitateljica Ivona Tadić iz Privlake pokraj Vinkovaca, učenica 6. b razreda Osnovne škole Stjepana Antolića. Konkurencija je bila žestoka, a to znaju svi naši čitatelji koji su vjerno pratili natječaj i glasali za finaliste. U finalu se našlo čak 12 kreacija, a sve je nadmašila Ivonina maturalna haljina.
Ivona gotovo sve svoje slobodno vrijeme provodi u crtanju modnih kreacija, prirode, životinja… Odlična je učenica i nada se kako će jednoga dana, kada završi gimnaziju u Vinkovcima, postati liječnica, pedijatrica.
Ivonin modni san u stvarnost su pretvorili Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz slavnoga modnog dvojca ELFS. Aleksandar i Ivan su prema Ivoninu crtežu napravili krojačku skicu, dizajnirali tkaninu te je njihov tim na kraju iskrojio i sašio haljinu.

Zadnji dio zanimljive kreatorske priče dogodio se u našem studiju za snimanje. Kreatorica Ivona stigla je iz Privlake u Zagreb, a na snimanju joj se pridružila i manekenka Vanja Đurić iz agencije Midiken. Kako bi sve bilo savršeno, za frizure i šminku pobrinula se vizažistica Sanja, a odjeću za Ivonu odabrala je stilistica Zrinka. Nakon što je vrlo profesionalno odradila prvo pravo snimanje u studiju, Ivona je svoju prekrasnu kreaciju ponijela kući.

I vi možete osvojiti nagradu za najkreaciju godine jer je naš natječaj za 2018. godinu već u tijeku! Pošalji svoj crtež i osvoji vrijedne nagrade!