Selena o suradnji s Pumom i o mijenjanju odjeće s dečkom

Foto: Instagram

"I službeno član obitelji..."

Novo zaštitno lice/ Selena o suradnji s Pumom i o mijenjanju odjeće s dečkom

Selena ne misli usporiti: nakon što je nedavno lansirala svoju kolekciju torbica za modni brand Coach, Selena je postala i novo lice Pume!

Puma je suradnju popratila ovim riječima: Neustrašiva i talentirana kraljica Instagrama postala je član naše obitelji". Inače, Selenin dečko The Weeknd s Pumom također surađuje - nedavno je za njih dizajnirao tenisice. 

Selena je također presretna što može surađivati s Pumom: "Puma je promijenila mnoga pravila po pitanju mixa sportskih varijanti i mode, ponosna sam što surađujemo".“ izjavila je Selena za magazin Vogue,a otkrila je i koliko se njen stil promijenio u zadnje vrijeme.

"Bilo mi je teško i bila sam premorena", kaže Selena "I zato obožavam hodati bosa po kući ili samo u čarapama, a kad negdje idem oblačim tenisce. Nisam često u visokim petama, volim biti "na zemlji". Zgodno mi je vježbati u kratkim čarapama s lančićem oko noge - noge izgledaju blistavo i sve skupa izgleda super."

A otkrila je da nešto posudi od svog dečka: „Ne trudim se previše oko odjeće, ponekad samo "posudim" nešto od The Weeknda, načešće duksice, i obučem tenisice. Večernju haljinu odjenem ponekad za večernji izlazak. Volim se osjećati udobno izvana, jer se onda tako osjećam i iznutra.", kaže Selena.