Predstavljena kolekcija za jesen i zimu!

Foto: Deichmann

10 godina Deichmanna u Hrvatskoj!

Novi trendovi u Deichmannu/ Predstavljena kolekcija za jesen i zimu!

Vodeći europski prodavač cipela Deichmann predstavio je novu kolekciju obuće i modnih dodataka idealnih za jesen i zimu 2017.

Deichmannova kolekcija bogata je visokim čizmama preko koljena, gležnjačama, tenisicama, salonkama i raznolikim torbicama koje potvrđuju kako je jesen idealno doba za modnu igru. Ove godine izbor boja i uzoraka veći je nego ikad. Modeli cipela bogati su zatvaračima, kopčama, nitnama i ukrasnim kamenjem.

Zakovice, vezice i baršun

Za fashionistice koje vole pomalo „edgy“ stil Deichmann je pripremio širok izbor bikerskih čizama, čizmica na vezanje i gležnjača sa širokim i upečatljivim potplatima, kopčama i zakovicama. Osim „edgy“ stilova, ljubiteljice cipela mogu pronaći i ženstvene salonke s uskom ili blok petom. Elegantne čizme preko koljena zauzele su stalno mjesto u jesensko-zimskoj garderobi brojnih ljubiteljica cipela, a ove godine dostupne su u raznim bojama i visina peta.

Osim vječne crne te diskretnih pastelnih boja, ove jeseni u modi su izražajni tonovi crvene: od nijanse konjaka do bakra. Deichmann je taj trend popratio na gležnjačama, tenisicama, salonkama i loafericama.

Vladavina baršuna još uvijek je na snazi – zanimljiv i mekan materijal ove je jeseni prešao s haljina na čizmice što hrabrim fashionisticama stvara idealnu priliku za isticanje.

Athleisure stil još uvijek je popularan zahvaljujući hrabrim trensettericama koje su nam pokazale kako kombinirati elegantnu suknju i tenisice. U Deichmannu se mogu pronaći razni stilovi – od sportskih tenisica za trening do elegantnijih tenisica za svakodnevne prilike začinjene baršunom.

 

Deichmann je nastavio i svoju uspješnu suradnju s Ellie Goulding te dodatno obogatio kolekciju „Star Collection“ trendy modelima. Najaktualnije modne trendove za jesen i zimu možete naći u 37 poslovnica Deichmanna diljem Hrvatske i to po cijenama pristupačnim svima.

 

 

Deichmann jesenska kolekcija 2

 

 

 

 

 

*Zagreb, 27. rujna 2017. - Na krovu najvišeg nebodera u Hrvatskoj i uz najljepši pogled na Zagreb, modnim urednicama, novinarkama i blogericama predstavljena je nova Deichmannova kolekcija za jesen i zimu 2017. Zaključak je isti: Modna priča vodećeg prodavača cipela u Europi nikad nije bila ovako raznolika.

10 godina Deichmanna u Hrvatskoj