Ona torbice, on tenisice...

Foto: Instagram

Glazbeno - modni par...

Selena & The Weeknd/ Ona torbice, on tenisice...

Nakon što je Selena predstavila svoju liniju torbica za modnu kuću Coach s kojom već neko vrijeme surađuje i čije je zaštitno lice, u modne vode "bacio" se i njen dečko The Weeknd. On je, u suradnji s modnim brandom Puma dizajnirao tenisice! 

Selena je ovu liniju torbica dizajnirala sama: 11 ih je u liniji, a dolaze pod imenom "Love Yourself First", tj. imaju na sebi natpis ispisan njenim rukopisom. Torbice su dostupne u tri boje nazvane po njoj: Selena crna trešnja, Selena bijela i Selena crvena. Prelijepe su, no nisu baš ono što bi si većina selenatora mogla priuštiti obzirom na cijenu. U liniji će biti još i narukvice i privjesci.

A evo što kaže The Weeknd o svojoj suradnji s Pumom: "Nakon godinu dana rada s Pumom, spremni smo predstaviti tenisice. Bio sam isprva nervozan, no kad sam ih konačno vidio, zaljubio sam se u njih. Mislim da će se ljudima sviđati".

Tenisice su super, za cure i za dečke, a zovu se "Parallels". Linija neće biti limitirana pa će biti dostupna svima, no cijena im također baš i nije privlačna, oko 200 eura...

 

Torbice su predivne...

 

selena coacho

 

seloi

 

 

... kao i njegove tenisice...

pumai1

 

 

Privjesak iz linije "Love Yourself First"

privjesak