Najljepše frizure i make-up Grammyja 2016.

Foto: Instagram

One su apsolutno oduševile...

Kojoj bi zvijezdi dala nagradu?/ Najljepše frizure i make-up Grammyja 2016.

O Grammyju će se još dugo raspravljati, a pojedine stilove rado ćemo i "ukrasti"... Vidjeli smo prekrasne modne kreacije, a svaka od njih ne bi bila tako savršena kad je ne bi upotpunili savršena frizura i make-up. Zato vas sad pitamo, koja je zvijezda u tome te večeri bila najbolja?

Ove četiri zvijezde zaslužili su čistu peticu, smatra većina modnih kritičara. Slažete li se? Kojoj biste vi dali "Grammyja za make-up i fizuru"? Zendayi, Taylor, Seleni ili Ellie? 

 

1. Uvijek posebna Zendaya. Lagani, blistavi make-up, ali, što kažete na frizuru? U stilu  80-ih g. prošlog stoljeća (ne brzajte, nije "fudbalerka", nije "seljančica") koju su joj mnogi zamjerili, no nisu razumjeli poruku. Posveta je to nedavno preminulom velikom glazbeniku Davidu Bowieu.

zennn

 

2. Dodjela Grammyja bila je definitivno noć Taylor Swift. Dobitnica Grammyja proglašena je i za jednu od najbolje odjevenih dama, no svi su bili oduševljeni njenim novim bobom (i bojom kose), ali i crvenim ružem!

 

taylai

 

3. Selena Gomez izgleda poput božice. Dugački savršeni valovi... i smokey eyes pun su pogodak!

sele

 

4. Ellie Goulding sve je oduševila svojom frizurom. Nenametljiv make-up, a zbog kremasto svijetlo rozog ruža - blista...

elle

 

Naravno, izdvojili bismo nježnu Adele, samozatajnu Demi Lovato, i naravno, Arianu Grande u vrućem, crvenom izdanju... Pogledaj ih u galeriji!