Na crveni tepih nalakiranih noktiju ili ne?!
Noktići i prstići, pokažite se!

Beauty dvojbe/ Na crveni tepih nalakiranih noktiju ili ne?!

Sigurno znate koja je to muka, kad te iznenadi lijepo vrijeme i poželiš ući u japanke ili sandale, a noge ti nisu prošle pedikuru... Nokti su bez laka i pitaš se je li O.K. tako se pojavitipred očima javnosti. Oh, da očito i slavne cure imaju taj problem, neke od njih svoje prstiće pokazuju i bez laka za nokte, i to na crvenome tepihu. Zašto onda ne bismo i mi?

dove cameron toes

Ove slatke nožice pripadaju Dove Cameron. Na premijeri filma Descendants u Parizu pojavila se "golih" prstića, dok ih je na premijeri Descendants 2, u Los Angelesu, obojila metalik.

 

selena gomez toes

Selena Gomez uvijek je sa stilom. No kad je na crveni tepih stupila 2010., na Teen Choice Awardsu, to je učinila s razlogom. Naime, na nogama je imala sandale u "nude" varijanti, boje kože. Očito joj je namjera bila imati potpuno prirodni look. 2015. je, pak, na American Music Awardsu, obojila nokte u tamnoplavu, ali je na nogama imala crne sandale.

 

taylor swift toes

Dogodilo se i Taylor Swift, ali u sličnoj "nude" kombinaciji kao Sel, i to 2011., na People's Choice Awards. U kombinaciji s ljubičastim sandalama, na Grammyju 2015. ipak je noktiće obojila u tamnoljubičasto.

 

demi lovato toes

Je li joj se omaknulo ili nije? Demi Lovato se bez nalakiranih noktiju pojavila 2016. na Honda Civic Tour, i to u crnim sandalama. No iste je godine na Glamour Women Of The Year event u kombinaciji s crnim sandalama imala tamnocrveno obojene nokte.

 

sabrina carpenter toes

Na jednome eventu humanitarnoga karaktera Sabrina Carpenter se 2015. pojavila s prirodnim izdanjem noktića, ali 2017. na We Day California obojila ih je prilično glamurozno.

 

camila cabello toes

Camila Cabello se 2017. na MTV Movie And TV Awards pojavila u prilično neobojenom stanju i crnim sandalama, ali godinu dana ranije boja na noktićima bila joj je definitivno u skladu sa sandalama.

 

Izvor: J-14