Kylie Jenner o plastičnim operacijama...

Foto: Instagram

"Nikad ne reci nikad", kaže Kylie...

Njena istina/ Kylie Jenner o plastičnim operacijama...

Mada su je već po tko zna koji put pitali za plastične operacije, Kylie je na svojoj novoj web-stranici odlučila javnosti reći, kaže, pravu istinu. Kylie je inače plastične operacije uvijek negirala, a jedino što radi je stavljanje filera u usne da bi one izgledale punije. Zbog usana se, uvijek osjećala nesigurno i to je jedino što je dosad napravila.

A svoje priznanje objavila je u postu "Plastične operacije: Moja istina". Kylie kaže kako je jednom bila na plastičnoj operaciji i to kako bi "sredila" zube, no tada joj je od anstezije i lijekova bilo muka.

"Ne, ljudi, nisam povećala grudi", napisala je Kylie. "Sve je to dio odrastanja, narasla sam i udebljala se oko 7 kilograma pa mi zato i grudi izgledaju veće. Osim toga, profesionalni šminkeri, vrhunski stilisti... naučili su me jako dobrim trikovima koje vam rado mogu otkriti", napisala je Kylie.

"Nisam protiv plastične kirurgije. Ako netko smatra da će mu to pomoći da se osjeća bolje, zašto ne. Nikad ne reci nikad!", obrazložila je na kraju svoj stav o plastičnoj kirurgiji, a na nama je da joj vjerujemo ili ne. Neki joj zamjeraju kako je u prvo vrijeme govorila kako nije ni usne povećala, nego je to zaslužna samo dobra šminka...