Kojoj zvijezdi bolje stoji crveno?

Foto: Instagram

Jennifer, Selena ili Kylie?

U susret Valentinovu/ Kojoj zvijezdi bolje stoji crveno?

Valentinovo je sve bliže, a boja koja obilježava taj dan je definitivno - crvena! Zvijezde vole nositi crveno, no to je boja koju treba "znati nositi", kažu modni znalci. To je boja ljubavi i hrabrosti, i kad je nosite, bit ćete primijećeni.

Ove zvijezde odvažile su se odjenuti crveno, a vi odaberite kojoj stoji najbolje? Jennifer Lawrence, Seleni Gomez ili Kylie Jenner? Čija vam je haljina najljepša?

 

1. Jennifer Lawrence zablistala je u prekrasnoj crvenoj haljini, zanimljivih izreza na struku, na dodjeli nagrada Zlatni Globus i dobila same pohvale. Njena crvena dugačka haljina proglašena je za jednu od najboljih te večeri.

jeniferlaw

 

2. Selena Gomez odjenula je crvenu kožnu haljinu za Unicefov bal, no neki su je nazvali modnim promašajem kakvog već dugo nisu vidjeli. Nekima je haljina prekrasna, no nije za Selenu jer je sasvim sakrila njen prelijepi stas.

Celebrities UNICEF Ball 2016 Pictures

 

3. Sestre Jenner vole crveno. Kylie Jenner je nedavno, prilikom večernjeg izlaska, odjenula usku crvenu haljinu, struk je ukrasila crnom vrpcom, i tako istakla svoju savršenu figuru. Mnogi su komentirali da se odvažila biti - poput Selene.

ky56