Kojoj bi zvijezdi za stil dala čistu peticu?

Foto: Instagram

Ženstvena RiRi sve je iznenadila...

Brit nagrade/ Kojoj bi zvijezdi za stil dala čistu peticu?

Svaka je dodjela nagrada prilika da vidimo zvijezde u najizdanjima, a crveni tepih nešto je za što se svaka daje sve od sebe! Tako je bilo i na Brit nagradama (24. veljače, dodjela britanskih glazbenih nagrada), gdje su modni kritičari najviše pljeskali Adele, Rihanni, curama iz Little Mixa i Lani Del Rey!

 

 

brit5

 

 

Imaš li ti svog favorita? Koja dama te najviše oduševila?

 

1. Adele je ovim izdanjem definitivno prekinula o sebi mit "dame u crnom": odjenula je prekrasnu, dugu i raskošnu crvenu haljinu, dubokog dekoltea. Upotponulia ju je i takvim ružem. Odvažila se, i dobila same pohvale!

adele3

 

2. Pomalo smo i zaboravili kako Riri izgleda u ženstvenom izdanju: ali kad se na takav look odluči, svima zastane dah. Jedna je od najglamuroznijih dama te večeri, u prekrasno svjetlo ljubičastoj, nježnoj haljini, neupadljive šminke, i tetovaža koje su se u sve zanimljivo uklopile! Nama je najbolja!

 

riri5

 

3.  Lanom Del Rey oduševljena je Adele ("ona je moj idol"), ali i modni znalci: odjenula je dugačku, romantičnu haljinu cvjetnog uzorka, dugačkog proreza... Obratite pažnju na cipele!

lana2

 

4. Tu su i cure iz Little Mixa. Savršeno usklađene, sjajne, u zlatno bijelom izdanju. I svaka, sama za sebe, izgleda odlično, no zajedno izgledaju svaršeno!

fthar