Koji je miris savršen za tebe?

Foto: Benetton

Izrazi svoju osobnost!

Miriše na snove.../ Koji je miris savršen za tebe?

Iako ga ne vidiš, tvoj miris igra veliku u tvojoj cjelokupnoj pojavi. Tvoj izgled, ponašanje i stav prema svijetu čine tvoju osobnost, ali dio te osobnosti čini i miris koji te okružuje. On bi se trebao u potpunosti uklapati u tvoj životni stil. Izabrati idealan miris nije uvijek lako, ali evo male pomoći kako da na temelju svoje osobnosti odabereš onaj koji će ti savršeno odgovarati. Pridruži se sanjajućoj revoluciji UNITED Dreams United Colours of Benetton i odaberi savršen miris za sebe...

 

Ženstvena romantičarka!

Voliš uvijek biti drugačija? Jedinstvena si, posebna, a zbog tvoje senzualne osobnosti okreću se glave gdje god da se pojaviš. Uživaš u zasluženoj pažnji. Ljubav ti je najvažnija na svijetu i spremna si baš sve napraviti za ono u što vjeruješ!

* Ako si se prepoznala u ovom opisu, idealan miris za tebe je...

 

Love Yourself!

 

Love packshot

 

Kiselkasta i baršunasta kombinacija malina zajedno s prozirnom svježinom krušaka i slašću marelice daju ovom mirisu treperavost i mekoću koja je idealna za senzualnu curu poput tebe! Svježina, mladost i zavodljivost zajedničke su osobine koje dijelite ti i ovaj jedinstveni miris iz kolekcije United Dreams.

* Idealan dečko za tebe je onaj koji nosi...

 

GO FAR!

65102234

 

 


Tebi se sviđa netko tko živi punim plućima, tko se prepušta životu i spreman je ići daleko. Baš takav je i Go Far, aromatičan svjež miris, s dodatkom morskih nota koje utjelovljuju hrabrost i snažan karakter.

 

Hrabra avanturistica!

Ti si osoba koja bez straha u svakoj prilici želi izraziti svoje mišljenje, obožavaš slobodu i nove izazove. Uvijek si spremna isprobati nešto novo, tvoje drugo ime je avantura i životni ti je moto «Brže, više, jače!» Ne trpiš granice i ograničenja!

* Ako si se prepoznala u ovom opisu, idealan miris za tebe je...

 

Live Free!

 

65092899 packshot 00

 

 


U ovom mirisu ispreliću se pjenušava svježina yuzua i svježa zelena jabuka koja ti daje osobnost koja zrači. Ovo je miris s karakterom kakav krasi i tebe i koji poziva na slobodu i avanturu! Uz njega ćeš uvijek biti spremna na nove izazove, a svaku će tvoju novu avanturu začiniti neodoljivim notama.

* Idealan dečko za tebe je onaj koji nosi...

AIM HIGH!

65102235

 

 

Ti voliš dečke koji su neustrašivi i koji znaju odlučno odabrati svoj put. Uz sebe želiš nekog tko baš poput tebe objeručke privaća sve što mu život pruža, a takav je i ovaj aromatičan miris, pun senzualnosti i bez ograničenja!

 

 

Nezaustavljiva sanjalica!

Ti sanjaš velike snove. Nikada te neće zadovoljiti prosječnost jer uvijek stremiš višim ciljevima. Nije ti problem preuzeti rizik, ako znaš da te na kraju tunela čeka ono čemu si težila. Kod tebe hrabrost uvijek prevladava strah i točno znaš da bez žrtve i pogrešaka nema uspjeha! Pod svaku ćeš cijenu slijediti svoje snove i uživat ćeš u svakom centimetru toga puta!

* Ako si se prepoznala u ovom opisu, idealan miris za tebe je...

Dream Big!

 

 

dream big 50ml copia

 


Čiste i svijetle note svježeg talijanskog citrusa kombiniraju se sa senzualnim cvjetnim buketom u kojem se miješaju ženstveni jasmin i prozirna frezija.
Ovaj će te miris inspirirati da sanjaš još više jer je posvećen upravo tebi koja se usudiš mijenjati svijet.
Uz miris Dream BIG nema više nikakvih granica, svijet je tvoj!

* Idealan dečko za tebe je onaj koji nosi...

DREAM BIG

 dream big packshot masc 60ml

Dečko tvojih snova mora biti poput tebe veliki sanjar i imati visoke ciljeve u životu. Samo onaj koji cijelim svojim bićem odiše neustrašivošću može osvojiti tvoje srce. Takav dečko odabrat će aromatični miris Dream Big koji će ga svojim drvenim i citrusnim mirisnim notama nositi do cilja.