Demi je zvijezda na ulicama Pariza!

Fashion Patrola/ Demi je zvijezda na ulicama Pariza!

Modni kritičari se slažu: Demi Lovato svojim je modnim stilom definitivno oborila Pariz! Vlasnica hita "Cool For The Summer" svoj novi singl promovira u Europi, a jedna od europskih stanica bio je i Pariz. A ono što je tamo pokazala zaista je za pohvalu, kažu modne kritike.

Tako se Demi moglo vidjeti ispred hotela, i to u 7 ujutro, u crnim "vrućim" hlačicama, mrežastim crnim čarapama i visokim crnim čizmama, koje su isticale njene lijepo oblikovane noge.

No vjerojatno je svima najviše za oko zapela Demina kombinacija crne mrežaste haljinice ispod koje su se nazirali bijeli top i bijela mini suknja. Demi se u Parizu od svoje crne torbe Celine nije odvajala (omiljena torba sestara Kardashian). Mnogi su pohvalili Demin veliki trud oko stila, jer u svakoj je  kombinaciji izgledala prekrasno, ali i samouvjereno!

Osim što je oduševila fanove, Demi se ponašala i poput pravog turista: posjetila je i muzej Louvre gdje se nalazi čuvena slika Mona Lisa. „Kad si trijezan  (misleći pritom na svoju borbu s ovisnostima) sve gledaš na višem nivou. Prije me ništa nije zanimalo", izjavila je Demi.

A kako je Demi izgledala na pariškim ulicama, pogledajte u galeriji!