Demi Lovato dizajnirala vlastitu kolekciju obuće  u suradnji s DEICHMANN-om!

Foto: Deichmann

Jedva čekamo vidjeti...

"Kapsula"/ Demi Lovato dizajnirala vlastitu kolekciju obuće u suradnji s DEICHMANN-om!

Svjetski popularna zvijezda Demi Lovato novo je modno lice najvećeg europskog trgovca obuće DEICHMANN. Prva kolekcija s potpisom mlade američke pjevačice nosi ime Kapsula, a dostupna je u poslovnicama DEICHMANNa od kolovoza 2018. 

Nova kolekcija za jesen/zimu sadržava trendy modele poput čizmica-čarapa, popularnih tenisica inspiriranih devedesetima, glomaznih zimskih čizama, cipela s platformama na vezice, elegantnih cipela s visokim potpeticama kao i ženstvenih čizama te čizmica do gležnjeva. Modeli kolekcije Kapsula obiluju kopčama, ukrasnim kamenjem i svjetlucavim uzorcima pa čak i čipkom.

Tijekom svjetske turneje „Tell Me You Love Me World Tour“ Demi Lovato se sastala u Kölnu s Heinrichom Deichmannom, predsjednikom Upravnog odbora tvrtke DEICHMANN SE gdje nije skrivala oduševljenje kolekcijom: „Istinski se veselim predstavljanju svoje kolekcije koju sam stvorila zajedno s DEICHMANNom; bilo je vrlo zabavno i s nestrpljenjem iščekujem reakcije mladih kojima će se kolekcija zasigurno najviše svidjeti“. Heinrich Deichmann naglašava da Demi Lovato ne samo da je stvorila vlastitu kolekciju, nego je postala i DEICHMANNovo modno lice mladih.

Popratna kampanja imena #shoefame pod kreativnim je vodstvom fotografa Dennisa Leupolda, TV spot nalik na glazbeni video režirao je Jonas Akerlund. Zvijezde kampanje i spota su, naravno, Demi Lovato i najatraktivniji modeli linije Kapsula.

Nova kolekcija Demi Lovato Kapsula bit će dostupna od sredine kolovoza 2018. u poslovnicama DEICHMANNa diljem Hrvatske.

Cijene za modele obuće se kreću od 199 kn do 369 kn.

Mi je jedva čekamo!