"Mrzim dečke s prljavim noktima!"

Foto: Instagram

Roza, plava, zelena... luda boja kose je najbolji modni dodatak!

Beauty savjeti Katy Perry/ "Mrzim dečke s prljavim noktima!"

I dok mnoge zvijezde samo brbljaju o kosi i šminki (dok im o izgledu brinu profesionalci), čini se da Katy Perry dobro zna o čemu priča! Katy je tako u svom intervjuu u magazinu "Glamour" podijelila par beauty savjeta, a otkrila je i zašto se toliko voli poigravati bojom kose, kakav make up voli, te što voli kod dečki... Evo što je izjavila!

O kosi i promjenama boje: "Prirodno sam smeđa, ja to zovem bojom "isprane vjeverice" i to mi je dosadno. Zato se poigravam s bojama od svoje 15 godine. Obožavala sam grunge zelenu, i šokantno plavu. Obojana kosa je odličan modni dodatak te vam zapravo i ne treba ništa drugo!"

O svom izgledu izvan pozornice: "Na pozornici sam Katy Perry, a privatno Katheryn Hudson. Za nastupe sam stvorila taj lik, kao iz crtića, a privatno mi ne treba 3 sata da se uredim. Tada najviše vremena posvetim trepavicama, počupam obrve, i njegujem prirodni look. Volim umjetne trepavice, daju mi izgled Bambija, volim dobar bronzer, puder, i to je - to. Naučila sam kako osjenčati obraze i čitavo lice, kako bih ga izdužila."

O noktima: Voljela sam kraljevski duge nokte, no sad ih obožavam gelirati.

O dečkima: "Mrzim dečke s prljavim noktima. Ukoliko imate čiste, uredne nokte i lijepe zube, moj ste kandidat. Ako niste u stanju čistiti crno ispod noktiju, ne dirajte me! Ne volim dugokose dečke. A volim i kad se dečki depiliraju, no ne onako, skroz.

O najdražem mirisu: Obožavam parfeme koji mirišu na vaniliju. Ne prskam parfem na kožu, nego prođem kroz "oblak" parfema. Poprskam ga i na kosu.

O fotkama na Instagramu: "Neka je fotoaparat iznad vas, ne ispod vas. Tako ćete uhvatiti puno svjetla, svjetlo je jako važno, a čuvajte se sjena!", otkrila je Katy kako dobro izgledati na fotkama!

 

 

Njen novi parfem "Mad Potion" njen je najveći favorit...

CH5Lp8UUcAAdMjD.jpg large