Čiji ti se festivalski look više sviđa?

Foto: Instagram

Kylie i Bella najviše su oduševile...

Dugine boje, chokerice.../ Čiji ti se festivalski look više sviđa?

"Zaboravite na ogrlice i vijenčiće od cvijeća, chokerice su novi trend", napisala je Taylor Swift, uz fotku svoje ekipe na festivalu Coachella. Pa možda je i u pravu, jer, sudeći po fotkama s festivala koje su zvijezde objavljivale na društvenim mrežama, imala ju je gotovo svaka, kao neizostavan modni dodatak!

A zvijezde su se itekako pohvalile svojim modnim kombinacijama za taj ultrapopularni festival (prvi dio održao se prošli vikend, 15-17.travnja), a neke od tih stilova sigurno ćemo viđati ovog proljeća. Za razliku od prošlogodišnje Coachelle, ove godine vidjelo se manje cvjetnih haljina, a više kratkih traper-hlačica, frizura duginih boja, i naravno, chokerica.

Najviše pažnje plijenile su Kylie i Kendall Jenner, no i Bella Thorne, gotovo neprepoznatljiva s ljubičastom perikom! Coachellu su posjetile i Hailey Baldwin, Katy Perry, Taylor Swift, Lorde...

Pitamo te, čiji se festivalski look tebi naviše svidio? Kylieine pletenice u duginim bojama ili ljubičasta kosa Belle Thorne? Ili crno i "jednostavno" Taylor Swift?

 

 

Kylie je isplela pletenice duginih boja, no iako su je optužili da je look "ukrala" od nepoznate cure s Instagrama, opet je bila broj 1...

kylie123

 

 

"Ljubičasta" Bella Thorne u kratkim hlačicama...

spojeno3

 

Taylor Swift odlučila se za crnu haljinicu i chokericu, a uzbuđeno je čekala nastup svog dečka Calvina Harrisa...

taylorsw

 

 

Kendall: chokerica i minimalistički look...

kendalllll

 

Katy Perry i prijateljice ukrasile su se ludim naočalama...

Untitled 81

 

 

Hailey Baldwin i kratke traper hlačice...

haileyba

haileyb