Beauty savjeti Taylor Swift!

Foto: Instagram

Crveni ruž njen je zaštitni znak...

Ovo su njene tajne/ Beauty savjeti Taylor Swift!

Zvjezdani beauty savjeti uvijek su dobrodošli! Svaka od  glamouroznih cura ima svoje male trikove, a ovaj puta vas Taylor savjetuje kako da izgledate sjajno... Evo njenih tajni:

 

1. Kad ste u nedoumici, koristite crveni ruž. Uvijek je moderan i pristaje baš uz sve. 

2. Djevojke kovrčave kose također mogu nositi šiške i ne trebaju to izbjegavati. Najvažnije je da je dužina šiški do obrva i da su guste.

3. Kape se totalno računaju kao ukrasi za kosu. Odaberite nekoliko kapa, neka su što različitije, kako biste ih mogle kombinirati sa svakim outfitom. U hladne zimske dane kape su savršen modni dodatak!

tajlor3

4. Srebrno sjenilo pun je pogodak za plave oči. Zlatno sjenilo odlično pristaje tamnim ili smeđim očima. Šminka je to s kojom nikada nećeš pogriješiti, a istaknut će oči na najbolji način.

5. U retro stilu zablistat ćeš bilo koji dan. Budite odvažne: odjenite npr. retro haljinu i svi će biti zadivljeni vašom hrabrosti. Bit ćeš svakako drukčija!

6. Ako si zaglavila u svakodnevici i više ne znaš što bi više sa svojim stilom: ošišaj se. Ili bar promijeni frizuru. Ne mora to biti drastično šišanje, ali će osvježiti tvoj look i pomoći ti da se trgneš i dobiješ nove ideje.

7. Dobro je imati svoj zaštitni znak, poput npr. crvenog ruža (on je Taylorin zaštitni znak definitivno), no nemoj se bojati isprobati nešto novo i drugačije ponekad. 

 

tajlor2